Objavte nové mesačné hlasovacie odmeny!

Good news everyone! Máme pre vás vzrušujúce novinky! Od 1. apríla 2024 prinášame zásadné zmeny v našom systéme mesačných odmien za hlasovanie na hlasovacích serveroch, ktoré sú navrhnuté tak, aby odmenili našich najvernejších hráčov za ich neustále podporu a záväzok voči nášmu serveru. Tieto zmeny predstavujú skvelý spôsob, ako sa poďakovať vám všetkým za vašu oddanosť a za to, že ste súčasťou našej rastúcej komunity.


Čo je Nové?

Vďaka @KillerXCoder sa nám podarilo kompletne prekopať systém odmien a to tak, že od 1.4.2024 sa budú tieto odmeny automaticky udeľovať najaktívnejším hráčom a hráčom, ktorí najviac za náš server hlasujú. Táto zmena je zásadná v tom, že prináša automatizáciu a hráči tak nie sú v čakaní na mesačnú odmenu závislí na časovej zaneprázdnenosti administrátora – všetko odteraz funguje automaticky. Máme však jedno Upozornenie: Uistite sa na konci mesiaca, že vo vašom inventári sa nachádza aspoň 1 voľné miesto.

A nemení sa iba automatizácia, ale aj samotné odmeny. Zatiaľčo v minulosti sme hráčom poskytovali za hlasovanie balíčky, ktoré strácali následne na hodnote, teraz im poskytneme to, po čom mnohí tužia – získať rank Donátora. Chápeme, že nie každý je schopný podporiť náš server finančne a ani na tom netrváme. Práve naopak. Chceme týmto gestom preukázať, že si Vašu podporu v rebríčkoch hlasovania veľmi vážime a preto sme odmeny upravili nasledujúco:

  • 1. Miesto: Hráč s najvyšším počtom hlasov na konci mesiaca získa automaticky item na aktiváciu ranku Donátor na 7 dní úplne zdarma! Tento exkluzívny status vám prinesie neuveriteľné výhody a zvýhodnenia na serveri.
  • 2. Miesto: Nie ste prvý? Žiadny problém! Druhý najaktívnejší hlasujúci dostane item na aktiváciu ranku Donátor na 3 dni bez akýchkoľvek nákladov. Užite si výhody, ktoré prichádzajú s týmto pozoruhodným rankom.
  • 3. Miesto: Aj tretí najaktívnejší hlasujúci odíde s cenou v podobe itemu na aktiváciu ranku Donátor na 24 hodín. Aj keď to je len na deň, výhody sú stále sladké!

Dôležité upozornenie

Všetky itemy je nutné aktivovať do tretieho kalendárneho dňa v príslušnom kalendárom mesiaci. Nezabudnite ich aktivovať včas, inak riskujete, že ich stratíte a stanú sa nepoužiteľnými. Nechceme, aby ste prišli o možnosť využiť tieto fantastické odmeny!


Prečo Hlasovať?

Hlasovanie nie je len gesto podpory pre MidasCraft, ale aj spôsob, ako aktívne formovať a vylepšovať vaše herné prostredie. Každý hlas pomáha zvýšiť našu viditeľnosť a prilákať viac hráčov, čo priamo prispieva k rozvoju a inovácii serveru. A teraz, s novým systémom odmien, je hlasovanie ešte viac výhodné!

Pripojte sa k nám na tejto vzrušujúcej ceste a nezabudnite hlasovať za MidasCraft! Vaša podpora a záväzok robia z tohto servera lepšie miesto pre všetkých. Naše nové mesačné odmeny sú len malým spôsobom, ako vyjadriť našu vďaku. Nezabudnite, každý hlas sa počíta, a tento mesiac to môže byť práve váš hlas, ktorý vás dostane na vrchol!

Začnite hlasovať dnes a nezabudnite si aktivovať vaše odmeny včas. Tešíme sa na vašu účasť a na ďalšiu podporu!



Ak máte náš server radi a chcete, aby fungoval kvalitne aj naďalej, máte možnosť ho finančne podporiť! Urobiť tak môžete v DONATING SEKCII,  prípadne nám môžete prispieť na kávu či prášky na upokojenie (Boh je nám svedkom, že tie prášky v niektorých prípadoch na serveri potrebujeme :))

Za všetku vašu podporu vyslovujeme úprimné – Pán Boh zaplať!