[EVENT] Hľadáme vajcia! (nie naše)

Jar je tu a s ňou aj čas veľkonočných sviatkov, ktoré na serveri MidasCraft prichádzajú s úplne novým, vzrušujúcim eventom! Pripravte sa na nezabudnuteľné dobrodružstvá, kde vaša odvaha a zručnosti budú odmenené unikátnymi veľkonočnými pokladmi. Na hráčov čaká exkluzívna možnosť získať Špeciálny rímsky set brnenia (štyri špeciálne časti), ale cesta k nemu nebude ľahká.

Veľkonoční nepriatelia čakajú

Vašou úlohou bude vydať sa do Wildu – Ťažobného sveta a postaviť sa tvárou v tvár nepriateľským veľkonočným mobom. Na tomto dobrodružstve sa stretnete so zúrivým Veľkonočným zajačikom, nahnevaným Veľkonočným Ravagerom a zákerným Zlodejom Vajíčok. Tieto výzvy si vyžiadajú nielen vašu odvahu, ale aj strategické myslenie a schopnosť prispôsobiť sa nečakaným situáciám.


Nečakané stretnutie: Nasraný Kamzík

Pre tých, ktorí majú radi pravú výzvu, veľkonočný event prináša aj nečakaného protivníka – Nasraného kamzíka. Tento špeciálny mob je známy svojou nepredvídateľnosťou a silou, čo robí z jeho porazenia nielen zážitok plný adrenalinu, ale aj cestu k vzácnej odmene.


Špeciálny Rímsky set

Každý, kto sa odhodlá postaviť veľkonočným nepriateľom, má šancu získať časti Špeciálneho rímskeho setu brnenia. Tento exkluzívny set nie lenže vyzerá úchvatne, ale ponúka aj významné bonusy, ktoré vylepšia vaše schopnosti a ochraniu vás v boji proti najťažším protivníkom. Získanie celého setu (4 kusy) je cieľom, na ktorý mnohí hráči netrpezlivo čakajú.

UPOZORNENIE: Všetky itemy môžete získať výmenou za veľkonočné vajíčka u Apoštola, priamo na serverovom spawne!


Pripravte sa na Veľkonočné Dobrodružstvo

Event je navrhnutý tak, aby ponúkol hráčom nielen vzrušujúce boje, ale aj pocit spolupatričnosti a spoločného snaženia. Nechajte sa vtiahnuť do magického sveta MidasCraftu, kde každé dobrodružstvo prináša nové príbehy a nezabudnuteľné zážitky.

Nezmeškajte šancu stať sa súčasťou tohto jedinečného veľkonočného eventu. Vezmite svoje zbrane, spojte sily s priateľmi a vyberte sa na cestu plnú výziev a odmien. Veľkonočný event na MidasCrafte je tu, aby vám priniesol nielen radostné chvíle, ale aj cenné odmeny, ktoré vám zostanú ako spomienka na tieto sviatky.

  • Dátum štartu Eventu: 28.03.2024, 00:00

  • Dátum konca Eventu: 02.04.2024, 23:59



    Ak máte náš server radi a chcete, aby fungoval kvalitne aj naďalej, máte možnosť ho finančne podporiť! Urobiť tak môžete v DONATING SEKCII,  prípadne nám môžete prispieť na kávu či prášky na upokojenie (Boh je nám svedkom, že tie prášky v niektorých prípadoch na serveri potrebujeme :))

    Za všetku vašu podporu vyslovujeme úprimné – Pán Boh zaplať!