Jar 2024 – Nové hlasovanie a hlasovací mob!

Milovníci Minecraftu a fanúšikovia Minecraft Story Mode, pripravte sa! Server MidasCraft vás pozýva na nezabudnuteľné dobrodružstvo, kde môžete opäť stretnúť legendárneho spoločníka – Prasiatko Reuben. Toto ročné obdobie prináša exkluzívnu možnosť získať hlasovacie moba, ktorým nie je nikto iný ako milované Prasiatko Reuben, ikonická postavička, ktorú si mnohí pamätáme z Minecraft Story Mode.

Prasiatko Reuben sa vracia na scénu s novými trikmi v rukáve, pričom hráči na serveri MidasCraft majú jedinečnú príležitosť získať ho do svojej zbierky. Ako symbol odvahy, priateľstva a nezlomnej vôľe, Reuben pridáva k vášmu Minecraft svetu nielen zábavu, ale aj nostalgiu a emócie.


Ako Získať Prasiatko Reuben

Získanie Reubena nie je len tak! Vyžaduje si to vašu účasť a zapojenie sa do hlasovania za náš server MidasCraft na hlasovacích portáloch. Hlasovaním môžete získať špeciálne mince, ktoré vás priblížia k tomuto vytúženému spoločníkovi. Každý hlas sa počíta, a čím aktívnejší ste, tým vyššie sú vaše šance na získanie Reubena.


Prečo Prasiatko Reuben?

Reuben nie je len obyčajný mob; je to symbol toho, ako môže byť hra nabitá hlbokými emóciami. Jeho príbeh v Minecraft Story Mode nás naučil o hodnote priateľstva a obetavosti, a teraz máte možnosť nechať túto legendu oživiť na serveri MidasCraft.


Staňte sa Súčasťou Legendy

Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť stať sa súčasťou histórie Minecraftu. Prasiatko Reuben čaká, aby sa pripojilo k vašej dobrodružnej ceste na serveri MidasCraft. Zapojte sa, hlasujte a objavte, čo všetko môžete spolu zažiť. Toto ročné obdobie je venované príbehom, priateľstvu a nezabudnuteľným dobrodružstvám. Staňte sa súčasťou komunity, ktorá spoločne oslavuje legendu Prasiatka Reuben.

Na koniec, nezabudnite sledovať aktualizácie servera MidasCraft, aby ste nezmeškali žiadne novinky alebo špeciálne udalosti. Prasiatko Reuben a celý tím MidasCraft sa teší na vaše dobrodružstvá. Poďte zažiť magický svet Minecraftu na novú úroveň!



Ak máte náš server radi a chcete, aby fungoval kvalitne aj naďalej, máte možnosť ho finančne podporiť! Urobiť tak môžete v DONATING SEKCII,  prípadne nám môžete prispieť na kávu či prášky na upokojenie (Boh je nám svedkom, že tie prášky v niektorých prípadoch na serveri potrebujeme :))

Za všetku vašu podporu vyslovujeme úprimné – Pán Boh zaplať!