[EVENT] Poklad Héfaista

Po veľkom úspechu hlasovacieho eventu sme si pre vás pripravili ďalší! Tentokrát znova ostaneme v Grécku, konkrétne u boha Héfaista, boha kováčskeho remesla a ohňa.Nový hlasovací poklad vám zaručí veľké odmeny za hlasovanie za náš server! Na RPG a Survival serveri sa zjavil nový typ pokladu – Poklad boha Héfaista.

Každý hráč, ktorý hlasuje za server s úderom štartu eventu vždy získa za hlasovanie na Czech-Craft.eu alebo Craftlist.org. NAVYŠE jeden kľúč k tzv. Pokladu boha Héfaista, ktorý je plný nielen bežných predmetov, ale predovšetkým tých LEGENDÁRNYCH! Poklad boha Héfaista je však iba dočasný a preto bude časovo obmedzený – neprezradíme vám ale, že dokedy! Tak, ako rýchlo tento event začal, tak rovnako tak isto môže z minúty na minútu zmiznúť. Je teda len na vás hráčov, koľko kľúčov a itemov z Pokladu boha Héfaista sa vám podarí nazbierať!

Héfaistov poklad je na každom serveri umiestnený na /warp Hefaistos. Vrámci tohto pokladu je však možné získať aj veľmi vzácne predmety, ako napríklad Anjelské krídla, Temna ocel atď. Takže HLASUJTE, ZÍSKAVAJTE ODMENY a UŽITE SI HRU!

  • Dátum štartu Eventu: 07.01.2024 13:55 

  • Dátum konca Eventu: [nezverejnený]


Ak máte náš server radi a chcete, aby fungoval kvalitne aj naďalej, máte možnosť ho finančne podporiť! Urobiť tak môžete v DONATING SEKCII,  prípadne nám môžete prispieť na kávu či prášky na upokojenie (Boh je nám svedkom, že tie prášky v niektorých prípadoch na serveri potrebujeme :))

Za všetku vašu podporu vyslovujeme úprimné – Pán Boh zaplať!