Znovuotvorenie serveru

A je to tu! Dnešným dňom sa znovuotvára náš server pre verejnosť. Nateraz predovšetkým v podobe RPG serveru, avšak akonáhle sa nám podarí rozbehnúť nejakým spôsobom náš server, aktívne spustíme aj Survival server. Ten by mal byť predbežne hotový koncom mesiaca November 2023, za predpokladu, že nenarazíme na nejaké závažné neprekonateľné prekážky.

Pár podstatných zmien, ktoré prinášame vo vzťahu k RPG serveru:

  • Dynmap chat – Dynmap chatovanie už viac nebude k dispozícii. Keďže v minulosti sme s týmto Dynmap chatom mali viaceré problémy a spôsobovalo to aj porušovanie pravidiel, rozhodli sme sa, že v novej verzii bude síce Dynmapa prístupná na url https://rpg.midascraft.sk, avšak vo vzťahu k chatovaniu prostredníctvom dynmapy dôjde k zmene.
  • Typy máp – Ďalšia zmena v súvislosti s dynmapou súvisí s tým, že k dispozícii bude pre hráčov už len a výhradne Povrchová 3D mapa a satelitná mapa bude vypnutá. Táto zmena súvisí hlavne s rýchlejšou aktualizáciou Dynmapy a zároveň vyrovnáva šance medzi jednotlivými užívateľmi vo vzťahu presnosť polohy vs. PVP fight.
  • Zákaz EGA – Epic golden apples sú odteraz zakázané vo svete Addolan. Rovnako došlo k zákazu používania kýblikov s vodou, či lávou, kovadlín a ďalších itemov vo svete Addolan a Geldar.
  • Zmiešaný ateam – na rozdiel od predchádzajúcich skúseností sme sa rozhodli, že pri reštarte nášho serveru sa pokúsime vyskladať ateam zo zástupcov rôznych skupín pôsobiacich na serveri s cieľom zvýšenia transparentnosti a argumentačnej sily marginalizovaných skupín pri rozhodovaní ateamu.
  • Nové rozšírené pravidlá serveru – vytvorili sme nové rozšírené pravidlá, ktoré nahradzjú tie pôvodné, nezabudnite si ich prečítať!

Čo nás čaká v budúcnosti?

Máme pre vás skvelú správu – RPG server čakajú nové, vzrušujúce updaty! S radosťou vám oznamujeme, že okrem našich klasických špeciálnych RPG prvkov, ktoré už poznáte, sa chystáme pridať aj nové lokality a nový event!  Náš tím na týchto aktualizáciách bude po znovuotvorení usilovne pracovať a my vás budeme informovať hneď, ako budú pripravené. Máte sa na čo tešiť! Sledujte nás aj na našich sociálnych sieťach aby vám neunikli žiadne novinky o nadchádzajúcich zmenách.

Ríša Rivalít

PVP klanové súboje

Prvým novým plánovaným updatom je pravidelný PVP event, ktorého sa budú môcť zúčastňovať jednotlivé klany. Na tento PVP event bude využitá mapa, ktorá kedysi patrila starým MidasCraft klanovým vojnám, takže niektorí hráči si ju možno budú pamätať. Túto mapu upravíme aby bola vhodná pre náš event. Event sa bude konať v pravidelných intervaloch a preto môžete očakávať bitky o vládu nad RPG serverom. Tento event nielenže posilní komunitu, ale zároveň vám poskytne príležitosť predviesť svoje schopnosti a klanové taktické zručnosti. Pripravte sa na vzrušenie, stratégiu a adrenalín. Najlepších zúčastnených hráčov vždy čakajú cenné RPG odmeny a časti nových armorov a zbraní!


Nové lokality

Dedina Heavenwell

Kedysi dávno, kdesi na pobreží Smaragdového mora, stála malá prístavná dedinka Heavenwell. Pre tých, ktorí sa vydali na neznáme vlny, bolo toto krásne miesto plné dobrodružstva a nádeje, bránou k tajomstvám neznámych okolitých krajín. Heavenwell sa rozprestieral pozdĺž trblietavej pláže, kde sa o lesklý piesok opierali rybárske člny, pripravené vyraziť na more a chytiť úlovok. Každý nový deň prinášal nové výzvy a nové príležitosti pre dobrodruhov, ktorí chceli preskúmať temné lesy, zabudnuté chrámy a magické ríše. Heavenwell však nebol len bránou za dobrodružstvom, ale aj domovom miestnych obyvateľov s vlastnými snami a nádejmi. Bolo to miesto, kde sa tradícia miešala so zvedavosťou, kde sa prastará mágia miešala s túžbou po dobrodružstve.

Kráľovstvo Aldoria

V dávnych časoch, keď mágia vládla krajine a hrdinovia určovali smer osudu, bolo kráľovstvo známe ako Aldoria veľkým centrom moci a rytierskych mravov. Aldoria stojí na samotnom vrchu hory Aurelius, ktorá si pamätá všetky legendy sveta.  Aldoria bola známa svojimi armádami vyzbrojenými magickými drahokamami, darmi priamo od bohov. Tento štít nielen chránil vojakov pred nepriateľmi, ale dodával im aj neuveriteľnú silu v boji.
Kráľ Aldor bol múdry vládca, ktorý podporoval učencov v skúmaní tajomstiev mágie a v štúdiu starovekých textov. Kráľovstvo Aldor bolo známe svojimi rozsiahlymi knižnicami a magickým výskumom, čo prispelo k jeho úspechu. Kráľovstvo Aldoria je príbehom o statočných vojakoch, záhadách a dobrodružstvách. Je symbolom sily, múdrosti a odvahy.

El Dorado

Na brehu mora, kde sa vznášajú silné pirátske lode a odvážni námorníci, leží oblasť známa ako El Dorado. Táto oblasť je známa svojimi moreplavcami a pirátmi, ktorí sa sem sťahujú z celého sveta v túžbe po dobrodružstve a bohatstve. El Dorado dostalo svoje meno podľa úplne jedinečnej a bájnej legendy. Práve tu, na plážach Smaragdového mora, došlo k nevídanému stretnutiu pirátov, ktorí sa stali spojencami pri spoločnom hľadaní legendárnej haldy pokladov – metropoly El Dorado. Týchto námorníkov a pirátov spojil ich zápal, ich rozhodnutie objaviť toto stratené mesto bohatstva. El Dorado sa stalo miestom, kde sa piráti stretávali, vymieňali si fakty a plánovali svoje výpravy. Je to oblasť, v ktorej sa zrodili legendy o odvážnych dobrodruhoch, ktorí sa vydali na more, aby objavili tajomstvá El Dorada. Mesto El Dorado je stále jednou z najväčších záhad, ktoré námorníci a piráti túžia odhaliť.

 

Táto prezentácia vyžaduje JavaScript.

 



Ak máte náš server radi a chcete, aby fungoval kvalitne aj naďalej, máte možnosť ho finančne podporiť! Urobiť tak môžete v DONATING SEKCII,  prípadne nám môžete prispieť na kávu či prášky na upokojenie (Boh je nám svedkom, že tie prášky v niektorých prípadoch na serveri potrebujeme :))

Za všetku vašu podporu vyslovujeme úprimné – Pán Boh zaplať!