Halloween event [27.10.2023 – 05.11.2023]

Opäť sa blíži pomaly Sviatok všetkých svätých a Pamiatka zosnulých. Aj keď na našom serveri uznávame skôr pojem Dušičky, než Halloween, viacerí hráči nám potvrdili, že by si takýto event na serveri želali! Preto sme pre vás aj tento rok pripravili Dušičkovo-haloweensky event! O čo teda pôjde?

[toc]


RPG server Event

Halloween je sviatkom duchov, ale predovšetkým aj Horroru! Fanúšikovia strachu si teda prídu na svoje aj na našom serveri! V ťažobnom svete MidasCraftu sa totiž začnú náhodne objavovať 3 druhy rôznych príšer:

  1. Démonický klaun Pennywise
  2. Šialený vrah Jason
  3. Tekvicový Strašiak

Tieto príšery budú hráčov z ničoho nič napádať a snažiť sa ich pripraviť o život. Každá z týchto príšer má pritom nastavené rôzne druhy útoku, zbraní a rovnako aj životov. Z každej z týchto príšer vám možu vypadnúť rôzne druhy cukríkov a sladkostí.

RPG: Do Midapolisu sa na miestny cintorín už tradične vráti aj Krvavá Mary, ktorá vám tieto curkíky a sladkosti vymení za špeciálne zberateľské Halloweenske hlavy alebo Luckyblocky! Nájdete ju v blízkosti /warp Nether

Krvavá Mary sa nachádza aj na RPG aj na Survival serveri!


Ak máte náš server radi a chcete, aby fungoval kvalitne aj naďalej, máte možnosť ho finančne podporiť! Urobiť tak môžete v DONATING SEKCII,  prípadne nám môžete prispieť na kávu či prášky na upokojenie (Boh je nám svedkom, že tie prášky v niektorých prípadoch na serveri potrebujeme :))

Za všetku vašu podporu vyslovujeme úprimné – Pán Boh zaplať!