Nábor na Helpera [03.05.2024 – 01.06.2024]

Keďže aktuálne pracujeme na viacerých projektoch, ktoré pre vás pripravujeme v najbližších týždňoch a mesiacoch, potrebujeme nabrať aj nových ľudí na Helperov na našom serveri, ktorí by sa venovali predovšetkým pomoci novým hráčom.

Vyhlásenie náboru na Helpera

Čaká nás “letná sezóna” a na náš server teraz čakajú letné prázdniny. Nábor sa bude konať v termíne od 03.05.2024 do 01.06.2024.

Z toho dôvodu vyhlasujeme náborové konanie na pozíciu Helper pre nasledujúce servery:

  • Survival Server (predpokladaný počet prijímaných helperov: 1)

Vzor prihlášky na Helpera

Vek:
Pozícia na ktorú sa hlásite: Helper
Váš herný nickname:
Ako dlho hráte na serveri:
Ako dlho hráte Minecraft:
Dôvod prečo chcete byť Helperom práve na MidasCrafte

Vymenovať aspoň 10 príkazov, ktoré by mal Helper MidasCraftu poznať (klasické ako /op, /res a Essentials príkazy pod. sa nepočítajú!:
Vymenovať aspoň 10 pravidiel a vysvetliť ich význam:
Boli ste už v minulosti Helperom na inom serveri? Ak áno, uveďte jeho názov:

Napíšte nám niečo o sebe (min. 255 znakov):

Vyplnenú prihlášku nám pošlite do tejto sekcie.

Základným predpokladom pre funkciu Helpera je pomoc serveru v rozsahu aspoň 20 hodín týždenne.

Osobnostné predpoklady na uchádzača na Helpera

Čo od uchádzačov vyžadujeme?

  • gramatiku  mýliť sa je ľudské, ale mílyť sa nie je v poriadku. Preto od helperov očakávame znalosti základnej gramatiky a rozlišovanie ypsilonov od mäkkých i.
  • flexibilitu – práca Helpera často vyžaduje rýchle reakcie a možnosť prispôsobovania vecí na požiadanie. Ak niekto spracuje na stavbe týždeň a vyzerá to hrozne, nie je to dobrý znak.
  • skúsenosti – čím viac ich máš, tým lepšie. Náš server uvíta najmä tých, ktorí už mali do činenia so stavbami.
  • zmysel pre humor – na MidasCrafte prevláda dobrá nálada a vtipmi nešetríme. Ak rovnako patríš medzi veselé kopy a neurazí ťa každá poznámka, si náš človek
  • nebyť urážlivý a vzťahovačný pre každú blbosť – kolektív na MidasCrafte tvorí malú rodinu, ktorá si zo seba dokáže navzájom uťahovať. Ak vieš zniesť priateľské pošťuchovanie, prípadne konštruktívnu kritiku, budeš u nás vítaný

Vopred sa tešíme na vaše prihlášky. Uchádzači budú pozývaní na písomný test, rovnako ako aj na ústny test priebežne počas celého obdobia náboru. Vedenie serveru si vyhradzuje právo odmietnuť prihlášku hráča, ktorý nemá čistý register alebo hráča, ktorý je považovaný za problémového.