Update na verziu 1.20i – 1.20.5 Compatibility Update & Vote update

Ako sme sľúbili, prinášame vám hneď niekoľko dní po Tripolis update tzv. Compatibility update. Ten je zameraný predovšetkým na pridanie kompatibility novej verzie 1.20.5 na náš server, ktorú sme práve pridali ako aj na pridanie nového hlasovacieho serveru.


Global Update

  • Aktualizácia: Došlo k pridaniu spätnej kompatibility s verziou 1.20.5. Na server je možné pripojiť sa už s najnovšou verziou minecraftu.
  • Novinka: Pridali sme nový hlasovací server, ako alternatívu k problémom s hlasovaním na serveri Czech-Craft.eu. Hlasovať od dnešného dňa môžete hlasovať za náš server aj prostredníctvom Minecraft-list.cz.
    • Poznámka: Sme si vedomí toho, že Czech-Craft.eu z času na čas vypadne. Keďže chápeme aj situáciu u nich, rozhodli sme sa pridať tento hlasovací server. V prípade opätovného výpadku Czech-Craft.eu slúži tento server ako náhrada. V prípade, že Czech-Craft funguje ako má, je to pre hráčov benefit.
  • Ohlásenie novinky: Keďže došlo k ukončeniu podpory proxy systému Waterfall, chystáme kompletnú migráciu nášho proxy na systém Velocity. To bude mať za následok zmenu niektorých funkcií proxy serveru o ktorých vás budeme vopred informovať.

RPG Server

  • Informácia: Pripomíname vám, že definitívne ukončujeme prevádzku RPG serveru na MidasCrafte na verzii 1.12.2 z dôvodu dlhodobej nevyužitosti serveru a vysokých hardverových nárokov. O vývoji RPG 2.0 vás budeme informovať v samostatnom blogu. Server bude vypnutý dňa 28.04.2024.


Ak máte náš server radi a chcete, aby fungoval kvalitne aj naďalej, máte možnosť ho finančne podporiť! Urobiť tak môžete v DONATING SEKCII,  prípadne nám môžete prispieť na kávu či prášky na upokojenie (Boh je nám svedkom, že tie prášky v niektorých prípadoch na serveri potrebujeme :))

Za všetku vašu podporu vyslovujeme úprimné – Pán Boh zaplať!