Očakávané zmeny na MidasCrafte

Ako sme vás už informovali – MidasCraft je späť! To však so sebou prináša viacero funkčných zmien o ktorých by sme Vás radi informovali.

Koniec Teamspeaku

Ako prvou najzásadnejšou zmenou je ukončenie prevádzkovania Teamspeaku. Áno, mali sme s nimi dlhoročnú peknú spoluprácu, ktorá však skončila v máji 2022. Keďže Teamspeak server bol ku koncu takmer nevyužívaný zo strany hráčov, rozhodli sme sa, že do budúcnosti ho už obnovovať nebudeme (aj keď technológiu na to máme) a presedláme na niečo, čo mladší hráči určite uvítajú a tým je Discord server, ktorý sa v tieto dni nastavuje a bude hráčom sprístupnený po dokončení nastavení 🙂

Prvé RPG, Survival trochu neskôr

Áno, počítame s tým, že Survival na najnovšej verzii je vždy dôležitý, avšak pri obnovovaní serveru sme dospeli k viacerým technickým problémom, ktoré pred nami stoja. Rozhodli sme sa preto v úvodnej fáze projektu opäť spustiť predovšetkým RPG server, keďže je paradoxne pre nás na znovuspustenie jednoduchší. Počas testovacej fázy budeme samozrejme ďalej pracovať na tom, aby sme spustili aj Survival server, avšak predpokladáme, že to môže aj vzhľadom na relatívnu čerstvosť verzie 1.20.2 trvať trochu dlhšie. RPG bude už tradične na verzii 1.12.2, nakoľko upgrade súčasného serveru na vyššiu verziu je bez nového vytvárania contentu nemožný.

Ďalšie informácie prinesieme opäť o niečo neskôr a pevne veríme, že Vás na našom serveri opätovne dokážeme privítať.